×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze maakt definitieve overstap van PSV naar AS Monaco.

Jordan Teze maakt definitieve overstap van PSV naar AS Monaco.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 11:48 uur

Het is officieel: Jordan Teze maakt de overstap van PSV naar AS Monaco. De jonge verdediger zal definitief de kleuren van de Franse club gaan verdedigen. AS Monaco, een geduchte concurrent van Paris Saint-Germain in de Ligue 1, heeft een bedrag van maximaal twaalf miljoen euro overgemaakt om Teze aan te trekken.

De transfer van Teze naar AS Monaco markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De 21-jarige Nederlander heeft indruk gemaakt bij PSV en krijgt nu de kans om zijn talent te tonen in een van de meest competitieve competities van Europa. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel om te groeien, wordt Teze gezien als een waardevolle aanwinst voor AS Monaco.

Voor PSV betekent het vertrek van Teze een verlies van een getalenteerde speler. De Eindhovense club zal nu op zoek moeten naar een vervanger om de verdediging te versterken. Teze zelf kijkt uit naar de nieuwe uitdaging die hem te wachten staat bij AS Monaco en is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen als voetballer in de Franse competitie.