×
Home Nieuws Livescore

Manchester United bood Eriksen aan bij Ajax, transfer onzeker

Manchester United bood Eriksen aan bij Ajax, transfer onzeker
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 10:40 uur

Manchester United heeft deze zomer een interessant voorstel gedaan aan Ajax betreffende Christian Eriksen, zo meldt The Athletic. De Engelse club heeft naar verluidt contact gezocht met Ajax om de mogelijkheid te bespreken om de Deense middenvelder terug te halen naar de Premier League. Eriksen, die eerder voor Tottenham Hotspur speelde voordat hij naar Inter Milan vertrok, stond open voor een mogelijke terugkeer naar Engeland.

Echter, ondanks de interesse van Manchester United lijkt het er nu op dat Christian Eriksen deze zomer geen transfer zal maken. De Deense international heeft aangegeven dat hij momenteel gelukkig is bij Inter Milan en graag wil blijven bij de Italiaanse club. Hoewel er gesprekken zijn geweest tussen de clubs, lijkt het erop dat Eriksen zijn focus wil behouden op zijn huidige club en zich wil blijven inzetten voor het team.

De fans van Manchester United zullen dus voorlopig niet kunnen genieten van de creativiteit en ervaring van Christian Eriksen op het veld. De middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelpunten van afstand, blijft voorlopig in Milaan. Het is echter niet uitgesloten dat in de toekomst de interesse van de Engelse club weer kan opspelen en dat Eriksen alsnog de overstap maakt naar de Premier League. Voor nu lijkt het er echter op dat de Deen zijn avontuur bij Inter Milan voortzet.