×
Home Nieuws Livescore

Veerman bijna goal van het seizoen tegen Heracles

Veerman bijna goal van het seizoen tegen Heracles
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 10:32 uur

In een spectaculaire wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo op zondag, was het bijna Joey Veerman die de show stal met een ongelofelijk doelpunt. De middenvelder van PSV zag doelman Fabian de Keijzer te ver voor zijn goal staan en besloot een gewaagde poging te wagen. Het schot van Veerman zorgde voor een zenuwslopend moment voor de Heraclieden, maar gelukkig voor hen ging de bal net naast.

De actie van Veerman zorgde voor opwinding en verbazing bij zowel het publiek als zijn medespelers. De gezichtsuitdrukking van de middenvelder sprak boekdelen terwijl hij de bal richting het doel zag vliegen. Zijn vastberadenheid en lef om zo'n risicovolle poging te ondernemen, toonden zijn zelfvertrouwen en creativiteit op het veld.

Hoewel het doelpunt uiteindelijk niet viel, zal de bijna-goal van Joey Veerman zeker nog lang worden besproken in de voetbalwereld. Zijn durf en technische vaardigheden maken hem een speler om in de gaten te houden voor de rest van het seizoen. De fans van PSV kunnen zich verheugen op meer magische momenten van deze getalenteerde middenvelder.