×
Home Nieuws Livescore

De Boer onthult: Stengs' transfer naar Charlotte om geld

De Boer onthult: Stengs' transfer naar Charlotte om geld
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 10:08 uur

Voormalig profvoetballer Ronald de Boer heeft onlangs zijn mening gegeven over de mislukte transfer van Calvin Stengs tijdens een uitzending bij Ziggo Sport. De 'Schoonoom' van de talentvolle Feyenoord-aanvaller onthulde dat Stengs voornamelijk vanwege financiële redenen interesse toonde in een overstap naar het Amerikaanse Charlotte FC. De Boer benadrukte zijn frustratie over het feit dat Stengs tijdens het recente duel tegen PEC Zwolle, waarin Feyenoord met overtuigende cijfers van 1-5 won, onderwerp van opportunisme was.

De uitspraken van Ronald de Boer werpen een nieuw licht op de situatie rondom Calvin Stengs, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer naar het buitenland. De voormalige voetballer benadrukte dat financiële motieven een doorslaggevende rol leken te spelen in de overwegingen van Stengs om de stap naar Charlotte FC te zetten. Deze onthulling werpt vragen op over de prioriteiten van de jonge aanvaller en zijn ambities voor de toekomst.

Tijdens het duel met PEC Zwolle, waarin Calvin Stengs een belangrijke rol speelde in de ruime overwinning van Feyenoord, leek het opportunisme rondom de speler de boventoon te voeren. Ronald de Boer uitte zijn irritatie over de manier waarop Stengs werd behandeld en benadrukte het belang van respect voor de prestaties van de spelers op het veld. Deze kwestie werpt een schaduw over de sportieve prestaties van Stengs en roept vragen op over de impact van externe factoren op zijn spel en mentale gesteldheid.