×
Home Nieuws Livescore

Carlos Forbs te duur voor Wolverhampton Wanderers, meldt The Athletic.

Carlos Forbs te duur voor Wolverhampton Wanderers, meldt The Athletic.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 09:40 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Carlos Forbs naar Wolverhampton Wanderers niet zo soepel verloopt als aanvankelijk gedacht. De aanvaller van Ajax stond op het punt om de overstap te maken naar de Premier League-club, maar volgens berichten van The Athletic zou zijn prijskaartje wel eens een struikelblok kunnen zijn.

Wolverhampton Wanderers had hoge verwachtingen van de mogelijke komst van Forbs, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid. Echter, de financiële eisen van Ajax lijken nu roet in het eten te gooien. De club uit de Engelse topcompetitie staat voor een lastige beslissing: gaan ze akkoord met de gevraagde transfersom voor de talentvolle aanvaller, of zullen ze moeten uitkijken naar andere versterkingen die binnen het budget passen?

Voor Forbs zelf is het afwachten wat de toekomst brengt. De 23-jarige speler had gehoopt op een nieuwe uitdaging in de Premier League, maar lijkt nu geconfronteerd te worden met de harde realiteit van de transfermarkt. Zal hij uiteindelijk toch zijn droomtransfer naar Wolverhampton Wanderers kunnen verwezenlijken, of zal hij zijn pijlen moeten richten op andere clubs die wel bereid zijn om aan de financiële eisen van Ajax te voldoen? De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de toekomst van Carlos Forbs en zijn mogelijke overstap naar de Engelse competitie.