×
Home Nieuws Livescore

Wolverhampton Wanderers toont interesse in Aaron Ramsdale

Wolverhampton Wanderers toont interesse in Aaron Ramsdale
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 09:16 uur

Wolverhampton Wanderers toont interesse in Arsenal-doelman Aaron Ramsdale, zo meldt het betrouwbare The Athletic. Na Ajax heeft nu ook de Engelse club zijn oog laten vallen op de talentvolle keeper. De gesprekken tussen Wolverhampton Wanderers en Arsenal zijn reeds begonnen, waarbij de mogelijkheid van een transfer van Ramsdale wordt besproken.

Ramsdale, die momenteel onder contract staat bij Arsenal, lijkt in de belangstelling te staan van meerdere clubs. De doelman heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft daardoor de aandacht getrokken van zowel nationale als internationale teams. Wolverhampton Wanderers ziet in Ramsdale een waardevolle toevoeging aan hun selectie en is vastbesloten om de onderhandelingen met Arsenal voort te zetten.

De interesse van Wolverhampton Wanderers in Aaron Ramsdale komt op een moment dat de transfermarkt in volle gang is. Clubs zijn actief op zoek naar versterkingen en spelers die het verschil kunnen maken in het komende seizoen. Met de gesprekken tussen Wolverhampton Wanderers en Arsenal in volle gang, lijkt het erop dat Ramsdale binnenkort een nieuwe stap in zijn carrière kan zetten. Volg de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de voetbalwereld.