×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos: Ajax-trainer stuurt team 'ravijn in'

Aad de Mos: Ajax-trainer stuurt team 'ravijn in'
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 08:08 uur

Het bestuur van Ajax staat voor een belangrijke beslissing nu voormalig trainer Aad de Mos waarschuwt dat Francesco Farioli 'recht op het ravijn af' rijdt als er niet snel wordt ingegrepen. De kritiek van De Mos richt zich op de constante wijzigingen die Farioli aanbrengt in het elftal van de Amsterdammers. Volgens De Mos lijkt het erop dat bepaalde spelers alleen worden opgesteld om hun marktwaarde te verhogen, wat hij onbegrijpelijk vindt.

De uitspraken van De Mos hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de club. Supporters en analisten speculeren over de mogelijke gevolgen van deze kritiek voor Farioli en het bestuur van Ajax. De trainer zelf heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen, maar de druk lijkt toe te nemen.

Het is duidelijk dat de situatie bij Ajax gespannen is en dat er actie moet worden ondernomen om verdere escalatie te voorkomen. De fans van de club hopen op een snelle oplossing en meer duidelijkheid over de koers die Ajax wil varen onder leiding van Farioli.