×
Home Nieuws Livescore

Engeland, Polen en Zweden azen op Go Ahead-spits

Engeland, Polen en Zweden azen op Go Ahead-spits
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 07:56 uur

Er is momenteel veel interesse in de spits van Go Ahead Eagles, Victor Edvardsen. Transferjournalist Ben Jacobs onthult dat clubs uit Engeland, Polen en Zweden hun oog hebben laten vallen op de talentvolle Zweed. De Deventer club staat echter niet te springen om Edvardsen te laten gaan en hoopt hem te behouden voor het komende seizoen.

Met zijn indrukwekkende prestaties heeft Edvardsen de aandacht getrokken van verschillende buitenlandse clubs die geïnteresseerd zijn in zijn diensten. De 23-jarige spits heeft laten zien over veel potentie te beschikken en lijkt klaar te zijn voor een stap naar een hoger niveau. Dit heeft geleid tot speculatie over een mogelijke transfer deze zomer.

Go Ahead Eagles zal er echter alles aan doen om Edvardsen te behouden en hem te overtuigen om nog minstens een seizoen in Deventer te blijven. De club ziet de Zweed als een belangrijke speler voor het team en hoopt dat hij zijn ontwikkeling bij Go Ahead Eagles kan voortzetten. Het belooft een spannende periode te worden voor zowel de speler als de club, met de transfergeruchten die de komende weken ongetwijfeld zullen toenemen.