×
Home Nieuws Livescore

PSV-verdediger Boscagli eist vertrek naar Brighton, geen weg terug

PSV-verdediger Boscagli eist vertrek naar Brighton, geen weg terug
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 07:48 uur

Het lijkt erop dat de situatie rond Olivier Boscagli bij PSV steeds serieuzer wordt. Wat begon als een vertrekwens van de verdediger, is nu geëvolueerd naar een 'vertrekeis', zo meldt het Eindhovens Dagblad. Boscagli heeft duidelijk gemaakt aan het clubbestuur dat hij vastbesloten is om te vertrekken en lijkt geen compromissen te willen sluiten.

Hoewel sommige spelers in het verleden werkweigering hebben gebruikt om een transfer af te dwingen, heeft Boscagli aangegeven dat hij deze tactiek niet zal toepassen. Zijn wens om PSV te verlaten is oprecht en hij wil zijn vertrek op een professionele manier regelen. De Franse verdediger heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar het Engelse Brighton, dat interesse heeft getoond in zijn diensten.

PSV zal nu voor een lastige keuze komen te staan, aangezien Boscagli vastberaden is om te vertrekken. De club zal moeten beslissen hoe ze omgaan met de situatie en of ze bereid zijn om mee te werken aan een transfer. Voor Boscagli lijkt het hoofdstuk bij PSV definitief afgesloten te zijn en hij kijkt uit naar een nieuwe uitdaging in de Premier League bij Brighton.