×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez twijfelt over Feyenoord-exit vanwege Nottingham Forest.

Santiago Gimenez twijfelt over Feyenoord-exit vanwege Nottingham Forest.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 07:16 uur

De Mexicaanse spits Santiago Gimenez staat voor een lastige beslissing over zijn toekomst bij Feyenoord. Volgens De Telegraaf heeft de aanvaller 'ernstige' twijfels of hij wel wil vertrekken uit Rotterdam. Gimenez heeft de aandacht getrokken van Nottingham Forest, dat zelfs al een bod heeft uitgebracht op de talentvolle voetballer. Echter, de spits beseft dat bij de Engelse club geen Champions League-voetbal wordt gespeeld, wat zijn overwegingen bemoeilijkt.

Gimenez, die indruk heeft gemaakt met zijn doelpunten en spel bij Feyenoord, staat voor een belangrijke keuze in zijn carrière. De interesse van Nottingham Forest is concreet, maar de Mexicaan lijkt te aarzelen vanwege het ontbreken van de mogelijkheid om op het hoogste Europese niveau te spelen. De spits weet dat de Champions League een droom is voor elke voetballer en dat kan een doorslaggevende factor zijn in zijn besluitvorming.

Hoewel Nottingham Forest serieus geïnteresseerd is in Gimenez, is het nog onduidelijk welke kant de speler zal kiezen. Feyenoord hoopt zijn talentvolle aanvaller te behouden, maar begrijpt ook de aantrekkingskracht van een buitenlandse transfer. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de beslissing van Santiago Gimenez, die voor een dilemma staat tussen loyaliteit aan Feyenoord en de mogelijkheid om zijn carrière elders voort te zetten.