×
Home Nieuws Livescore

Ronald de Boer: Guus Til verdient meer erkenning

Ronald de Boer: Guus Til verdient meer erkenning
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2024 00:08 uur

Voormalig voetballer Ronald de Boer heeft zijn mening geuit over de prestaties van Guus Til en vindt dat de middenvelder niet genoeg erkenning krijgt. Til speelde afgelopen zondag een cruciale rol voor PSV, nadat hij als invaller het tij wist te keren in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Met zijn bijdrage wist PSV uiteindelijk met 1-3 te winnen.

De Boer, die zelf een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad, benadrukt de waarde van Til voor het team van PSV. Hij is van mening dat de middenvelder meer waardering verdient voor zijn spel en zijn impact op het veld. De Boer prijst Til om zijn belangrijke rol bij het veiligstellen van de overwinning tegen Heracles Almelo.

Guus Til, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, heeft laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team van PSV. Met zijn optreden tegen Heracles Almelo heeft hij opnieuw bewezen dat hij een speler is om in de gaten te houden. De woorden van Ronald de Boer onderstrepen het belang van Til voor PSV en zijn potentieel om uit te groeien tot een sleutelspeler binnen de ploeg.