×
Home Nieuws Livescore

Pastoor onthult conflict met Stewart bij Rondo interview

Pastoor onthult conflict met Stewart bij Rondo interview
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 23:48 uur

Voormalig AZ Alkmaar trainer Alex Pastoor heeft tijdens een recente uitzending van het programma Rondo interessante details onthuld over zijn conflict met Earnest Stewart, de huidige technisch directeur van PSV. Het duo werkte eerder samen bij de Alkmaarse club, waarbij de spanningen tussen hen hoog opliepen. Pastoor deed maandagavond een boekje open over de strubbelingen die ze destijds ondervonden, wat voor de nodige opschudding zorgde in de voetbalwereld.

Tijdens het openhartige gesprek gaf Pastoor inzicht in de moeilijkheden die hij ondervond in zijn relatie met Stewart. Het conflict tussen de oefenmeester en de technisch directeur bleek een struikelblok te zijn tijdens hun gezamenlijke periode bij AZ Alkmaar. De onthullingen van Pastoor werpen een nieuw licht op de achtergrond van het conflict en laten zien dat ook binnen de top van het Nederlandse voetbal niet alles altijd even soepel verloopt.

Het is duidelijk dat de spanningen tussen Pastoor en Stewart destijds hoog opliepen en dat er sprake was van onenigheid over bepaalde zaken binnen de club. De openheid waarmee Pastoor zijn verhaal deelde, zorgt voor discussie en speculatie over wat er precies is voorgevallen tussen de twee voetbalprofessionals. Het conflict bij AZ Alkmaar lijkt nog altijd een gevoelig punt te zijn, zelfs nu beide heren hun eigen weg zijn gegaan in de voetbalwereld.