×
Home Nieuws Livescore

Inzet Ajax op orde volgens Pastoor, Van Basten sceptisch

Inzet Ajax op orde volgens Pastoor, Van Basten sceptisch
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 21:56 uur

Trainer Alex Pastoor is tevreden over de hernieuwde inzet van Ajax-spelers, ondanks de 2-1 nederlaag tegen NAC Breda. Pastoor merkte op dat de spelers weer volledig toegewijd zijn aan het team en dat dit een positieve ontwikkeling is voor de club. Aan de andere kant is voormalig voetballer Marco van Basten minder optimistisch over de prestaties van Ajax.

Van Basten uitte zijn zorgen over het spel van de ploeg en benadrukte dat er nog ruimte is voor verbetering. Hij gelooft dat Ajax nog harder moet werken om hun doelen te bereiken. Ondertussen heeft voetbalanalist Ronald de Boer zijn steun uitgesproken voor Francesco Farioli, een speler die recentelijk onder vuur lag vanwege zijn prestaties.

De Boer benadrukte de kwaliteiten van Farioli en gelooft dat hij van grote waarde kan zijn voor het team. Hij moedigde de supporters aan om geduld te hebben en vertrouwen te hebben in de talenten van de speler. Met verschillende meningen en standpunten binnen de voetbalwereld, blijft de discussie over de prestaties van Ajax en haar spelers voortduren.