×
Home Nieuws Livescore

Van Basten: "PSV moet Boscagli koste wat kost behouden"

Van Basten:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 21:16 uur

Voormalig topvoetballer Marco van Basten heeft zijn mening gegeven over de transferperikelen rondom PSV-verdediger Olivier Boscagli. De 26-jarige Monegask staat op het punt om de overstap te maken naar de Engelse club Brighton & Hove Albion, maar Van Basten is van mening dat PSV er alles aan moet doen om de talentvolle verdediger te behouden.

Boscagli heeft indruk gemaakt bij PSV met zijn sterke optredens in de verdediging en zijn veelzijdigheid op het veld. Zijn mogelijke vertrek naar de Premier League zou een aderlating zijn voor de Eindhovense club, die volgens Van Basten er goed aan zou doen om Boscagli te overtuigen om in Nederland te blijven.

Brighton & Hove Albion heeft concrete interesse getoond in Boscagli en de speler zelf lijkt ook open te staan voor een avontuur in Engeland. Echter, met de steun van clubicoon Van Basten en mogelijk ook andere betrokkenen binnen PSV, zou er nog een kans kunnen zijn dat Boscagli besluit om zijn toekomst toch in Eindhoven voort te zetten.

Het is nu aan PSV om te laten zien hoe graag ze Boscagli willen behouden en of ze bereid zijn om te vechten voor zijn verblijf. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het is afwachten of de Eindhovense club erin slaagt om de Franse verdediger aan boord te houden voor het komende seizoen.