×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest wil Nketiah van Arsenal, Gimenez ook optie

Nottingham Forest wil Nketiah van Arsenal, Gimenez ook optie
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 20:48 uur

Nottingham Forest heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke deal met Arsenal voor de transfer van Eddie Nketiah, zo meldt het betrouwbaar geachte The Athletic. Deze ontwikkeling komt als een verrassing, gezien het feit dat er vanuit Nederland geluiden opklinken dat The Tricky Trees serieus geïnteresseerd zijn in Santiago Gimenez.

De Engelse club lijkt vastberaden om Nketiah aan te trekken en is naar verluidt in gesprek met Arsenal om tot een overeenkomst te komen. De jonge aanvaller, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Nottingham Forest.

Tegelijkertijd blijft de interesse in Santiago Gimenez niet onopgemerkt. De Nederlandse connectie met de talentvolle spits lijkt steeds sterker te worden, wat de transferzaken van Nottingham Forest een interessante wending geeft. Het is duidelijk dat de club meerdere opties overweegt om hun aanval te versterken en zich voor te bereiden op het komende seizoen.

Met de onderhandelingen met Arsenal in volle gang en de geruchten rondom Gimenez die de ronde doen, belooft het een boeiende periode te worden voor Nottingham Forest en hun supporters. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over welke speler uiteindelijk het rood van The Tricky Trees zal dragen in het nieuwe voetbalseizoen.