×
Home Nieuws Livescore

Kerkhof: PSV moet Boscagli laten gaan als verdediger wil

Kerkhof: PSV moet Boscagli laten gaan als verdediger wil
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 20:16 uur

Voormalige PSV-legendes René en Willy van de Kerkhof zijn van mening dat PSV bereid moet zijn om verdediger Olivier Boscagli te laten gaan, mocht de speler zelf besluiten dat hij wil vertrekken. Willy van de Kerkhof onthulde dat hij afgelopen weekend een gesprek heeft gehad met technisch directeur Earnest Stewart, waarbij onder andere de toekomst van de 26-jarige Monegask ter sprake kwam.

De broers Van de Kerkhof, die beiden een rijke historie hebben bij de Eindhovense club, benadrukken het belang van het respecteren van de wensen van de spelers. Als Boscagli aangeeft dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging, dan moet PSV daar volgens hen begrip voor tonen en meewerken aan een eventueel vertrek.

Olivier Boscagli kwam in 2019 naar PSV en heeft sindsdien een solide indruk achtergelaten als verdediger. Met zijn ervaring en kwaliteiten heeft hij zich onmisbaar gemaakt in het team. Echter, als de speler zelf aangeeft dat hij zijn carrière elders wil voortzetten, dan is het volgens de Van de Kerkhof broers in het belang van zowel de club als de speler om hier open voor te staan en tot een passende oplossing te komen.