×
Home Nieuws Livescore

PSV heeft 'droomwens', maar Rick Karsdorp geen optie

PSV heeft 'droomwens', maar Rick Karsdorp geen optie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 19:56 uur

Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat de naam van Rick Karsdorp in verband wordt gebracht met PSV. De 29-jarige verdediger staat momenteel onder druk bij AS Roma en lijkt op weg naar een vertrek, maar vooralsnog lijkt een overstap naar PSV geen optie te zijn. De Eindhovenaren hebben namelijk andere plannen en koesteren een 'droomwens' die niet lijkt te stroken met de komst van Karsdorp.

Rick Karsdorp, die eerder furore maakte bij Feyenoord voordat hij naar AS Roma vertrok, wordt nu dus in verband gebracht met een mogelijke transfer naar PSV. De rechtsback heeft de nodige ervaring en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Eindhovenaren. Echter, op dit moment lijkt de interesse van PSV in Karsdorp beperkt te zijn, gezien de 'droomwens' die de clubleiding nastreeft.

De situatie rondom Rick Karsdorp blijft dus voorlopig onduidelijk. Terwijl AS Roma hem naar de uitgang lijkt te duwen, lijkt PSV op dit moment niet geïnteresseerd in een eventuele overname. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en of Karsdorp alsnog zijn weg naar Eindhoven zal vinden, ondanks de 'droomwens' van de club.