×
Home Nieuws Livescore

Ilkay Gündogan stopt als international en verrast Duitsland.

Ilkay Gündogan stopt als international en verrast Duitsland.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 18:16 uur

Ilkay Gündogan heeft aangekondigd te stoppen als international van het Duitse nationale voetbalteam. De middenvelder maakte dit nieuws bekend via zijn officiële kanalen. Gündogan, die onlangs nog de aanvoerder was van 'Die Mannschaft' tijdens het Europees kampioenschap, heeft besloten een punt te zetten achter zijn interlandcarrière.

De 30-jarige Gündogan heeft gedurende zijn tijd bij het Duitse nationale team een belangrijke rol gespeeld op het middenveld. Zijn technische vaardigheden en leiderschap op het veld hebben hem geliefd gemaakt bij zowel fans als medespelers. Met zijn beslissing om te stoppen als international laat hij een leegte achter in het team, maar opent tegelijkertijd nieuwe kansen voor opkomende talenten om zich te bewijzen.

Hoewel Gündogan niet verder zal gaan als international, zal hij blijven schitteren op clubniveau. Als speler van Manchester City heeft hij indruk gemaakt in de Engelse Premier League en zal hij zich blijven inzetten voor zijn club. De Duitse voetbalwereld zal zijn aanwezigheid en bijdrage aan het nationale team zeker missen, maar zijn beslissing verdient respect en waardering voor alles wat hij heeft betekend voor het Duitse voetbal.