×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn verhuurt luxe appartement aan P.C. Hooftstraat.

Steven Bergwijn verhuurt luxe appartement aan P.C. Hooftstraat.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 17:48 uur

Voetballer Steven Bergwijn heeft besloten om zijn luxueuze appartement aan de chique P.C. Hooftstraat te verhuren, zo meldt het platform Bekende Buren. De aanvaller, die eerder in verband werd gebracht met een mogelijke transfer bij Ajax, lijkt nu te kiezen voor een andere stap in zijn leven buiten het voetbalveld.

Het nieuws over Bergwijns besluit om zijn woning te verhuren komt op een interessant moment, aangezien er de afgelopen tijd veel speculatie was over zijn toekomst bij Ajax. Verschillende geruchten deden de ronde over een mogelijk vertrek van de talentvolle voetballer, maar nu lijkt het erop dat Bergwijn zich eerst wil focussen op het verhuren van zijn appartement.

Met zijn appartement gelegen aan de prestigieuze P.C. Hooftstraat, een van de meest exclusieve winkelstraten van Nederland, lijkt Bergwijn een nieuwe weg in te slaan buiten het voetbal. Het is nog niet bekend wat de plannen van de voetballer precies zijn na het verhuren van zijn woning, maar het lijkt erop dat Bergwijn zich klaarmaakt voor een nieuwe fase in zijn leven, los van de transfergeruchten die hem de afgelopen tijd omringden.