×
Home Nieuws Livescore

Kees van Wonderen verdedigt Brian Priske's 3-4-3 systeem

Kees van Wonderen verdedigt Brian Priske's 3-4-3 systeem
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 16:56 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Kees van Wonderen heeft tijdens zijn optreden bij NOS Studio Voetbal aandacht gevraagd voor de tactische keuzes van Feyenoord-trainer Brian Priske. De focus lag voornamelijk op het 3-4-3-systeem dat Priske tot aan het duel met PEC Zwolle hanteerde. Van Wonderen benadrukte dat er volgens hem te vroeg wordt geoordeeld over de effectiviteit van deze tactiek.

In het programma benadrukte Van Wonderen dat het belangrijk is om niet te snel conclusies te trekken over de speelstijl van een trainer. Hij gaf aan dat het tijd kost om een nieuw systeem te implementeren en dat er geduld moet zijn om te zien hoe dit zich ontwikkelt. Van Wonderen sprak zijn vertrouwen uit in Priske en zijn aanpak, en benadrukte dat het belangrijk is om de trainer de tijd te geven om zijn visie op het team over te brengen.

De discussie over het 3-4-3-systeem van Feyenoord en de keuzes van Priske zullen ongetwijfeld nog voortduren in de komende wedstrijden. Van Wonderen hoopt dat er meer begrip en geduld zal zijn voor de tactische ontwikkelingen binnen de club. Hij benadrukte dat het belangrijk is om het grotere plaatje te blijven zien en niet te snel te oordelen op basis van enkele wedstrijden.