×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid's interesse in Hancko bekoelt, Feyenoord prioriteit

Atlético Madrid's interesse in Hancko bekoelt, Feyenoord prioriteit
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 16:24 uur

Atlético Madrid lijkt voorlopig af te zien van hun interesse in verdediger David Hancko. De Slowaakse speler heeft persoonlijk aan het Algemeen Dagblad onthuld dat de Spaanse club momenteel niet actief bezig is met het aantrekken van hem. Hancko heeft momenteel zijn volledige aandacht gericht op Feyenoord, waar hij momenteel speelt.

De 24-jarige Hancko heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder Atlético Madrid, maar lijkt nu vastbesloten om zich te concentreren op zijn huidige club. Met zijn focus op Feyenoord hoopt de verdediger zijn prestaties te verbeteren en een belangrijke rol te spelen in het team.

Hoewel Atlético Madrid voorlopig niet actief bezig lijkt te zijn met het aantrekken van Hancko, blijft de situatie in de voetbalwereld altijd veranderlijk. Het is echter duidelijk dat de verdediger momenteel zijn prioriteit legt bij Feyenoord en vastbesloten is om zich te bewijzen in de Nederlandse competitie. De fans van Feyenoord kunnen dus opgelucht ademhalen, wetende dat Hancko zich volledig inzet voor de club.