×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr. verdedigt Daley Blind tegen onterechte kritiek

Hans Kraay jr. verdedigt Daley Blind tegen onterechte kritiek
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 15:48 uur

Voormalig profvoetballer en analist Hans Kraay jr. heeft zich uitgesproken over de kritiek die Daley Blind regelmatig te verduren krijgt. Kraay vindt dat de verdediger onterecht vaak het doelwit is geweest van negatieve opmerkingen. Blind nam onlangs afscheid als international en volgens Kraay had hij alle recht om bondscoach Ronald Koeman te vertellen dat hij geen behoefte meer had om zich constant achter het Nederlands Elftal aan te scharen.

Kraay, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, benadrukt dat Blind een waardevolle speler is geweest voor Oranje en dat zijn bijdrage aan het team niet onderschat mag worden. De analist is van mening dat de kritiek op Blind vaak ongegrond is en dat zijn ervaring en kwaliteiten als verdediger juist gewaardeerd zouden moeten worden.

Daley Blind, die uitkomt voor Ajax, heeft in zijn carrière te maken gehad met de nodige ups en downs. Ondanks zijn successen op zowel nationaal als internationaal niveau, lijkt de verdediger regelmatig onder een vergrootglas te liggen als het aankomt op zijn prestaties. Kraay roept op tot meer waardering voor Blind en hoopt dat zijn boodschap bij zowel de media als het publiek zal doordringen.