×
Home Nieuws Livescore

Stengs focust volledig op Feyenoord: positieve reacties binnen club

Stengs focust volledig op Feyenoord: positieve reacties binnen club
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 15:16 uur

Jonge talentvolle voetballer Calvin Stengs heeft aangegeven dat zijn focus momenteel volledig gericht is op het lopende seizoen bij Feyenoord. De middenvelder en buitenspeler benadrukt dat hij zich volledig inzet voor de club en dat zijn beslissing om te blijven positief is ontvangen door iedereen binnen de Rotterdamse club. Deze steun en waardering van zijn teamgenoten en de staf hebben ervoor gezorgd dat Stengs zich gewaardeerd voelt en het gevoel heeft een belangrijke rol te vervullen voor Feyenoord.

Met zijn toewijding aan Feyenoord hoopt Calvin Stengs een waardevolle bijdrage te leveren aan het team en te helpen bij het behalen van sportieve successen. De jonge speler is vastberaden om het beste van zichzelf te laten zien en zijn talenten verder te ontwikkelen in het shirt van de club uit Rotterdam. Door de positieve reacties en steun vanuit de club voelt Stengs zich gemotiveerd en klaar om zijn prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Het feit dat Calvin Stengs zich gewaardeerd en belangrijk voelt bij Feyenoord, geeft hem de mentale kracht om zich volledig te focussen op zijn taken binnen het team. De middenvelder is vastbesloten om zijn beste spel te laten zien en zijn team te helpen bij het behalen van doelen en overwinningen. Met zijn positieve instelling en gedrevenheid belooft Stengs een waardevolle toevoeging te zijn voor Feyenoord in het huidige seizoen.