×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs toont ijzersterke mentaliteit in duel Zwolle.

Calvin Stengs toont ijzersterke mentaliteit in duel Zwolle.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 14:08 uur

Jonge Nederlandse voetballer Calvin Stengs heeft afgelopen zondag tijdens de wedstrijd in Zwolle laten zien dat hij beschikt over een ongekende mentale kracht. Dit oordeel komt van ESPN-analist Kees Kwakman, die opgelucht is dat de voorgestelde transfer van Stengs naar Feyenoord uiteindelijk niet doorging.

Stengs, die momenteel speelt voor AZ, toonde zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen op het veld in Zwolle. Zijn optreden maakte indruk op zowel fans als experts, en bevestigde zijn potentieel als een opkomend talent in het Nederlandse voetbal. Kwakman prees Stengs om zijn mentale veerkracht en gelooft dat deze eigenschap hem ver zal brengen in zijn carrière.

De beslissing om niet over te stappen naar Feyenoord lijkt nu een wijze zet te zijn geweest voor Stengs, aangezien hij de kans heeft om zich verder te ontwikkelen bij AZ en zijn mentale kracht te blijven tonen op het hoogste niveau. Met zijn recente prestaties en groeiende reputatie in de voetbalwereld, lijkt de toekomst rooskleurig te zijn voor de jonge en getalenteerde speler.