×
Home Nieuws Livescore

Nederlands talent Dean Huijsen schittert in Premier League debuut

Nederlands talent Dean Huijsen schittert in Premier League debuut
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 13:56 uur

Jonge Nederlandse verdediger Dean Huijsen heeft een indrukwekkend debuut gemaakt in de Premier League. Zijn optreden heeft lof geoogst in zowel de Engelse media als bij AFC Bournemouth-manager Andoni Iraoli. De in Nederland geboren Huijsen wist met zijn sterke verdedigende spel en rust aan de bal direct indruk te maken op het hoogste niveau van het Engelse voetbal.

De 21-jarige Huijsen, die eerder uitkwam voor de jeugdteams van PSV en Ajax, liet zien over de kwaliteiten te beschikken die nodig zijn om succesvol te zijn in de Premier League. Zijn positieve recensies van zowel de media als zijn manager tonen aan dat hij een veelbelovende toekomst tegemoet gaat in het Engelse voetbal.

Iraoli prees Huijsen om zijn volwassen optreden en zijn vermogen om onder druk te presteren. De jonge verdediger lijkt zich moeiteloos aan te passen aan het snelle en fysieke spel van de Premier League, wat veelbelovend is voor zowel hemzelf als AFC Bournemouth. Met zijn debuut heeft Huijsen laten zien dat hij een speler is om in de gaten te houden in het Engelse voetbal.