×
Home Nieuws Livescore

Napoli wil Lukaku met huurdeal naar Italië halen

Napoli wil Lukaku met huurdeal naar Italië halen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 13:32 uur

Napoli heeft zijn zinnen gezet op Romelu Lukaku en is vastberaden om de Belgische spits naar Italië te halen. De club, onder leiding van trainer Antonio Conte, is in gesprek met Chelsea om een huurdeal met een optie tot koop te bewerkstelligen. Transferexpert Gianluca Di Marzio heeft onthuld dat Napoli hoopt op korte termijn tot overeenstemming te komen met de Engelse club.

De Italiaanse club is vastbesloten om Lukaku naar Napels te halen, zelfs als dit niet afhankelijk is van de verkoop van Victor Osimhen. Napoli ziet in Lukaku de ideale versterking voor de aanvalslinie en gelooft dat zijn komst het team naar een hoger niveau kan tillen. Met de ervaring en doelpunten van Lukaku hoopt Napoli serieus mee te kunnen strijden om de titel in de Serie A.

Trainer Antonio Conte is een grote voorstander van de komst van Lukaku en ziet in hem de perfecte aanvulling op het huidige team. De onderhandelingen tussen Napoli en Chelsea zijn in volle gang en de Italiaanse club is vastbesloten om Lukaku naar de Serie A te halen, ongeacht de uitkomst van de gesprekken over Victor Osimhen. Napoli-fans hopen dan ook dat Lukaku binnenkort in het blauwe shirt van hun geliefde club te bewonderen zal zijn.