×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest plant nieuwe zet voor Santiago Gimenez

Nottingham Forest plant nieuwe zet voor Santiago Gimenez
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 13:24 uur

Nottingham Forest heeft zijn zinnen gezet op het binnenhalen van Santiago Gimenez en is van plan een nieuwe poging te wagen om de aanvaller aan te trekken, zo meldt The Athletic. Eerder werd het openingsbod van de Engelse club door Feyenoord resoluut afgewezen, maar dat lijkt Nottingham Forest niet te ontmoedigen. De club is vastbesloten om Gimenez naar het City Ground-stadion te halen en is bereid om verder te onderhandelen om dit doel te bereiken.

De interesse van Nottingham Forest in de talentvolle spits is geen geheim, en de club is vastbesloten om hem aan hun selectie toe te voegen. Gimenez, die momenteel bij Feyenoord speelt, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties op het veld, waardoor hij een gewilde speler is geworden op de transfermarkt. Nottingham Forest ziet in hem een waardevolle aanwinst en is vastbesloten om hem naar de Engelse competitie te halen.

Hoewel Feyenoord het eerste bod van Nottingham Forest resoluut van tafel veegde, lijkt de Engelse club niet van plan te zijn om op te geven. De onderhandelingen tussen de twee clubs zullen naar verwachting worden hervat, waarbij Nottingham Forest bereid is om een verbeterd bod uit te brengen om Gimenez binnen te halen. De fans van Nottingham Forest kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van de getalenteerde aanvaller en hopen dat de deal snel rond zal komen.