×
Home Nieuws Livescore

AC Milan toont interesse in Ajax-talent Silvano Vos

AC Milan toont interesse in Ajax-talent Silvano Vos
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 13:16 uur

AC Milan heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle negentienjarige middenvelder Silvano Vos van Ajax. De Italiaanse club heeft volgens bronnen van Voetbal International interesse getoond in de jonge speler, die mogelijk zijn carrière in Milaan voortzet in plaats van bij Stade Reims.

Silvano Vos wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Ajax. Zijn technische vaardigheden en spelintelligentie hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa, waaronder AC Milan. De Italiaanse grootmacht ziet in Vos een waardevolle aanwinst voor hun team en is vastbesloten om hem naar San Siro te halen.

De mogelijke overstap naar AC Milan zou een grote stap zijn voor Silvano Vos, die nog aan het begin van zijn carrière staat. Het biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau en te spelen voor een club met een rijke historie en grote ambities. De onderhandelingen tussen Ajax en AC Milan zijn naar verluidt in volle gang, en het is nog afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden. Volg de ontwikkelingen rondom Silvano Vos en zijn mogelijke overstap naar AC Milan op de voet.