×
Home Nieuws Livescore

Sporting CP onderhandelt cruciale transfer van FC Barcelona-speler Roque.

Sporting CP onderhandelt cruciale transfer van FC Barcelona-speler Roque.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 12:08 uur

Sporting CP heeft serieuze interesse getoond in het aantrekken van FC Barcelona-speler Vitor Roque, zo heeft Relevo gemeld. De Portugese club is momenteel in gesprek met Barcelona over een mogelijke transfer van de talentvolle speler. De onderhandelingen bevinden zich in een cruciale fase en de komende uren zullen bepalend zijn voor de uitkomst van deze deal.

Vitor Roque, een veelbelovende voetballer, heeft de aandacht getrokken van Sporting CP, die vastbesloten is om hem aan hun selectie toe te voegen. De club ziet in Roque een waardevolle aanwinst voor het team en is bereid om de nodige stappen te zetten om hem binnen te halen. Met zijn technische vaardigheden en potentieel kan Roque een belangrijke rol spelen in de toekomstplannen van Sporting CP.

De fans van Sporting CP kijken reikhalzend uit naar de ontwikkelingen rondom de mogelijke transfer van Vitor Roque. De supporters hopen dat de club erin slaagt om de deal succesvol af te ronden en Roque te verwelkomen in het Estádio José Alvalade. De komende uren zullen ongetwijfeld spannend zijn voor zowel de club als de speler, terwijl ze streven naar een overeenkomst die voor alle partijen gunstig is.