×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay: Brian Priske beste trainer Eredivisie-weekend

Hans Kraay: Brian Priske beste trainer Eredivisie-weekend
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 11:24 uur

In het afgelopen Eredivisie-weekend heeft Hans Kraay zijn lof uitgesproken over Brian Priske, de trainer van Feyenoord. Volgens de analist en verslaggever van ESPN is Priske 'by far' de beste trainer van het weekend. De systeemwissel die Priske doorvoerde resulteerde in een overtuigende 1-5 overwinning van Feyenoord op PEC Zwolle. Deze prestatie wordt door Kraay gezien als een belangrijke les voor Ajax-coach Francesco Farioli.

Kraay benadrukt dat de tactische keuzes van Priske hebben bijgedragen aan het succes van Feyenoord tegen PEC Zwolle. De spelers van Feyenoord leken perfect te passen in het nieuwe systeem en wisten hun kansen optimaal te benutten. Dit zorgde voor een dominante vertoning van de Rotterdammers, die met overtuiging de drie punten pakten.

De lovende woorden van Kraay over Priske zullen ongetwijfeld voor discussie zorgen binnen de Eredivisie. De prestatie van Feyenoord tegen PEC Zwolle en de impact van de systeemwissel zullen ook de aandacht trekken van andere trainers en analisten in het Nederlandse voetbal. Het is duidelijk dat Priske met zijn aanpak indruk heeft gemaakt en dat zijn werk als trainer wordt gewaardeerd door kenners zoals Hans Kraay.