×
Home Nieuws Livescore

Ron Jans enthousiast over potentie PSV-talent Ryan Flamingo

Ron Jans enthousiast over potentie PSV-talent Ryan Flamingo
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 11:16 uur

Trainer Ron Jans heeft recentelijk interessante informatie gedeeld over de jonge PSV-verdediger Ryan Flamingo, die eerder onder zijn leiding speelde bij FC Utrecht. Jans heeft laten weten dat hij veel potentie ziet in de 21-jarige speler, die afgelopen seizoen de overstap maakte naar de Eindhovense club. Ondanks zijn lof voor Flamingo, benadrukt Jans dat er nog ruimte is voor verbetering.

Flamingo, die bekend staat om zijn snelheid en tactisch inzicht, heeft indruk gemaakt op Jans tijdens hun gezamenlijke tijd bij FC Utrecht. De trainer is van mening dat de jonge verdediger zich verder kan ontwikkelen en een belangrijke rol kan spelen in het team van PSV. Jans heeft aangegeven dat hij Flamingo blijft volgen en hem zal blijven ondersteunen in zijn groei als speler.

De opmerkingen van Ron Jans hebben de aandacht getrokken van zowel fans als kenners van het Nederlandse voetbal. Velen zijn benieuwd naar de verdere ontwikkeling van Ryan Flamingo en hoe hij zich zal manifesteren in het komende seizoen bij PSV. Met de steun en begeleiding van een ervaren trainer als Jans, lijkt de toekomst veelbelovend voor de talentvolle verdediger.