×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht en Holstein Kiel strijden om IJslandse sterspeler.

FC Utrecht en Holstein Kiel strijden om IJslandse sterspeler.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 10:32 uur

FC Utrecht heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle linksback Kolbeinn Finnsson, zo blijkt uit berichtgeving van Tipsbladet. De Nederlandse club heeft een bod uitgebracht om de IJslandse verdediger aan te trekken. Echter, FC Utrecht is niet de enige club die interesse toont in Finnsson. Ook het Duitse Holstein Kiel is serieus bezig met het binnenhalen van de handtekening van de speler.

Finnsson, die momenteel speelt voor Lyngby BK, wordt beschouwd als de 'grote sterspeler' van het team. Zijn sterke optredens als linksback hebben de aandacht getrokken van meerdere clubs in Europa. FC Utrecht en Holstein Kiel lijken nu in een strijd verwikkeld te zijn om de handtekening van de veelbelovende IJslander.

De 22-jarige Finnsson heeft indruk gemaakt met zijn verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om ook aanvallend een bijdrage te leveren. Zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht maken hem een gewilde speler op de transfermarkt. Het is nu afwachten welke club erin slaagt om de talentvolle linksback aan zich te binden en hem naar hun team te halen voor het komende seizoen.