×
Home Nieuws Livescore

Ajax toont interesse in doelman Jean Butez van Antwerp.

Ajax toont interesse in doelman Jean Butez van Antwerp.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 10:24 uur

Ajax heeft opnieuw de aandacht getrokken in het geruchtencircuit door hun mogelijke interesse in een nieuwe doelman. Jean Butez, momenteel spelend voor Royal Antwerp FC, is naar verluidt een doelwit voor de Amsterdamse club. De geruchten worden versterkt door uitspraken van Sacha Tavolieri, die beweert dat Ajax serieus overweegt om Butez aan te trekken.

De 26-jarige Butez heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Royal Antwerp FC en lijkt nu de aandacht te hebben getrokken van de Nederlandse topclub. Met zijn sterke optredens heeft hij laten zien dat hij een betrouwbare en talentvolle doelman is, wat hem aantrekkelijk maakt voor clubs als Ajax.

Ajax, bekend om hun oog voor jong talent en hun streven naar succes, lijkt serieus te overwegen om Butez aan hun selectie toe te voegen. De mogelijke komst van de Belgische doelman zou de concurrentie binnen het team verder verhogen en de kwaliteit van de selectie versterken.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een transfer, blijft de interesse van Ajax in Jean Butez een opmerkelijk onderwerp in het voetbalnieuws. Fans en analisten zullen nauwlettend in de gaten houden hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Butez daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie.