×
Home Nieuws Livescore

Verbazing Kenneth Perez na 34 penalty's bij Ajax euforie

Verbazing Kenneth Perez na 34 penalty's bij Ajax euforie
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 09:24 uur

Voormalig Ajax-speler Kenneth Perez keek met grote verbazing toe hoe de spelers van Ajax in extase raakten na het winnen van de zenuwslopende penaltyreeks tegen Panathinaikos. Maar liefst 34 strafschoppen waren nodig om een winnaar aan te wijzen, maar uiteindelijk was het Ajax dat aan het langste eind trok. De euforie was dan ook niet te missen in Amsterdam, waar de fans en spelers de overwinning vierden alsof ze de Europa League al hadden gewonnen.

Perez, die zelf jarenlang het shirt van Ajax heeft gedragen, gaf toe dat hij nog nooit zoiets had meegemaakt in zijn carrière. De spanning was om te snijden en de druk lag hoog bij beide teams, maar uiteindelijk was het de koelbloedigheid van de Ajax-spelers die het verschil maakte. Met een mix van opluchting en trots keek Perez toe hoe zijn voormalige club zich plaatste voor de play-offs van de Europa League, een prestatie die niet onopgemerkt voorbij ging.

De supporters van Ajax kunnen zich nu opmaken voor nog meer spannende wedstrijden in de Europa League, terwijl de spelers met hernieuwd vertrouwen de volgende uitdaging tegemoet gaan. De overwinning op Panathinaikos zal ongetwijfeld voor een boost aan motivatie zorgen binnen de ploeg, die vastberaden is om ver te komen in het toernooi. Met Kenneth Perez als getuige van deze historische avond, zal de euforie in Amsterdam nog lang voelbaar blijven.