×
Home Nieuws Livescore

PSV aan kop, Feyenoord overtuigend, Ajax onderuit in Eredivisie

PSV aan kop, Feyenoord overtuigend, Ajax onderuit in Eredivisie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 09:16 uur

Na twee speelrondes in de Eredivisie staat PSV aan de leiding, maar de overwinning op Heracles Almelo was niet overtuigend. De Eindhovenaren wisten met moeite de drie punten binnen te slepen. Feyenoord daarentegen boekte een indrukwekkende 1-5 overwinning op PEC Zwolle, waarbij de Rotterdammers lieten zien in topvorm te verkeren. Helaas voor Ajax verliep hun zondag minder succesvol, aangezien zij met een flets optreden ten onder gingen tegen NAC Breda.

De ochtendkranten zijn kritisch over de prestaties van de traditionele top-drie. PSV wordt geprezen voor het behalen van de koppositie, maar er wordt benadrukt dat er nog ruimte is voor verbetering. Feyenoord wordt geprezen om hun doelpuntenfestijn tegen PEC Zwolle en de vastberadenheid die zij toonden op het veld. Ajax daarentegen krijgt kritiek voor hun zwakke vertoning tegen NAC Breda en zal moeten werken aan hun vorm om aansluiting te houden met de concurrentie.

De Eredivisie belooft dit seizoen weer een spannende strijd te worden tussen de topclubs. PSV, Feyenoord en Ajax zullen allen streven naar succes en de druk om te presteren zal alleen maar toenemen naarmate het seizoen vordert. Voetbalfans kunnen zich opmaken voor een boeiend en enerverend seizoen vol met verrassingen en hoogtepunten.