×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer negeert Brian Brobbey na gemiste penalty's.

Ajax-trainer negeert Brian Brobbey na gemiste penalty's.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 09:08 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft ervoor gekozen om geen gesprek aan te gaan met Brian Brobbey na diens gemiste penalty's in de wedstrijd tegen Panathinaikos. De jonge spits faalde tweemaal vanaf de strafschopstip tijdens de penaltyserie, maar Farioli heeft besloten om niet direct met hem te praten over deze missers.

Hoewel de gemiste kansen van Brobbey cruciaal waren in de strafschoppenserie, lijkt Farioli ervan overtuigd te zijn dat de speler zelf al genoeg teleurgesteld is. De Italiaanse trainer heeft vertrouwen in de mentale veerkracht van Brobbey en gelooft dat hij zelf de nodige lessen uit deze ervaring zal trekken.

Farioli benadrukt het belang van het behouden van vertrouwen in zijn spelers, zelfs na tegenslagen. Hij is ervan overtuigd dat Brobbey, met de juiste begeleiding en steun, sterker uit deze situatie zal komen en zijn leermomenten zal benutten om zich verder te ontwikkelen als speler binnen het team van Ajax.

De keuze van Farioli om niet direct in te grijpen na de gemiste penalty's van Brobbey toont zijn geloof in het potentieel van de jonge spits en zijn aanpak van het coachen van spelers. Het is een bewuste beslissing om Brobbey de ruimte te geven om zelfreflectie toe te passen en te groeien, met de steun van het team en de coachingstaf achter hem.