×
Home Nieuws Livescore

PSV-aanvaller Driouech worstelt met aanpassing na Excelsior-transfer

PSV-aanvaller Driouech worstelt met aanpassing na Excelsior-transfer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 08:56 uur

Jonge aanvaller Couhaib Driouech heeft aangegeven dat hij nog wat tijd nodig heeft om zich aan te passen bij zijn nieuwe club PSV. De talentvolle speler, die deze zomer voor een aanzienlijk bedrag van ruim drie miljoen euro werd overgenomen van Excelsior, merkt grote verschillen tussen de speelstijl en de verwachtingen bij de Eindhovenaren en zijn vorige werkgever. Driouech staat bekend om zijn snelheid en technische vaardigheden, maar beseft dat hij nog moet wennen aan de intensiteit en het niveau van spelen bij een topclub als PSV.

De jonge aanvaller, die als een van de grootste Nederlandse talenten wordt gezien, heeft al laten zien over veel potentie te beschikken. Echter, de overgang naar een grotere club brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Driouech is vastbesloten om hard te werken en zichzelf te bewijzen bij PSV, maar erkent dat het proces van aanpassing tijd zal vergen. De druk om te presteren ligt hoog bij de club uit Eindhoven, en Driouech is vastberaden om aan de verwachtingen te voldoen en zijn stempel te drukken in het team.

De technische staf en medespelers bij PSV tonen begrip voor de situatie van Driouech en ondersteunen hem in zijn ontwikkeling. De club ziet potentie in de jonge aanvaller en gelooft dat hij met de juiste begeleiding en geduld zijn kwaliteiten volledig kan benutten. Driouech zelf is gemotiveerd om te groeien als speler en een belangrijke rol te spelen in het succes van PSV. Met zijn talent en doorzettingsvermogen lijkt de toekomst veelbelovend voor de veelbelovende aanvaller bij de club uit Eindhoven.