×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez in beeld bij Nottingham Forest transfer

Santiago Gimenez in beeld bij Nottingham Forest transfer
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 08:32 uur

Feyenoord-spits Santiago Gimenez staat mogelijk voor een overstap naar de Premier League. Nottingham Forest heeft volgens De Telegraaf zondagavond een bod uitgebracht op de Mexicaanse aanvaller. De interesse van de Engelse club zou kunnen betekenen dat Gimenez zijn carrière voortzet in de hoogste Engelse voetbalcompetitie.

De 21-jarige Gimenez, die afgelopen seizoen indruk maakte bij Feyenoord, lijkt nu in de belangstelling te staan van Nottingham Forest. De club uit het Championship hoopt met het bod op de spits hun aanval te versterken voor het komende seizoen. Voor Gimenez zou een transfer naar Engeland een grote stap kunnen betekenen in zijn nog jonge loopbaan.

De mogelijke transfer van Santiago Gimenez naar Nottingham Forest zorgt voor opwinding onder de fans van zowel Feyenoord als de Engelse club. De Mexicaanse spits wordt gezien als een veelbelovend talent en zijn vertrek zou een aderlating kunnen zijn voor de Rotterdamse club. Het is nog afwachten hoe Feyenoord zal reageren op het bod van Nottingham Forest en of Gimenez zelf openstaat voor een avontuur in de Premier League.