×
Home Nieuws Livescore

Hugo Bueno schittert bij Feyenoord in debuutwedstrijd

Hugo Bueno schittert bij Feyenoord in debuutwedstrijd
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 08:24 uur

De Spaanse verdediger Hugo Bueno heeft zijn draai gevonden bij Feyenoord en voelt zich helemaal thuis in Rotterdam. Tijdens de recente wedstrijd tegen PEC Zwolle, waar Feyenoord met maar liefst 1-5 wist te winnen, speelde Bueno een belangrijke rol in de verdediging van de Rotterdammers. Zijn optreden op het veld leverde lof op van zowel fans als zijn medespelers.

Bueno heeft niet alleen indruk gemaakt met zijn spel, maar heeft ook een sterke band opgebouwd met twee van zijn teamgenoten. De connectie die hij heeft met deze spelers draagt bij aan de teamgeest en het samenspel binnen de ploeg. Zijn integratie in het team verloopt soepel en hij lijkt al snel een waardevolle toevoeging te zijn voor Feyenoord.

Trainer Brian Priske is zeer tevreden over de eerste dagen van Bueno bij de club. De Spaanse verdediger heeft laten zien dat hij zich snel kan aanpassen aan het niveau en de speelstijl van Feyenoord. Priske is onder de indruk van Bueno's professionaliteit en toewijding, en ziet in hem een speler die een belangrijke rol kan gaan spelen in het succes van het team dit seizoen.