×
Home Nieuws Livescore

PSV's Stewart jongleert met verdedigingspuzzel voor transferdeadline

PSV's Stewart jongleert met verdedigingspuzzel voor transferdeadline
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 07:16 uur

Het is een drukke periode voor Earnest Stewart, de technisch directeur van PSV, die momenteel druk bezig is met het versterken van de verdediging van de club. Met nog slechts twee weken te gaan voor de transferdeadline, schaakt Stewart op meerdere borden om ervoor te zorgen dat PSV klaar is voor het nieuwe seizoen. De renovatie van de verdediging is een megaklus, waarbij spelers als Olivier Boscagli, Adamo Nagalo en Sepp van den Berg een hoofdrol spelen.

Olivier Boscagli, die vorig seizoen al een belangrijke speler was in de verdediging van PSV, wordt gezien als een van de steunpilaren waarop Stewart kan bouwen. De Franse verdediger heeft zijn waarde bewezen en wordt gezien als een betrouwbare kracht achterin. Daarnaast wordt er veel verwacht van Adamo Nagalo, een jonge speler met veel potentieel die de kans krijgt om zich te bewijzen in het eerste elftal.

Sepp van den Berg, die vorig seizoen op huurbasis speelde bij Preston North End, keert terug naar PSV en zal ook een belangrijke rol spelen in de vernieuwde verdediging. Met zijn ervaring en talent kan hij een waardevolle toevoeging zijn voor het team. Stewart is vastberaden om de defensie van PSV te versterken en is druk bezig met het vinden van de juiste spelers om dit te realiseren. Met nog maar twee weken te gaan voor de transferdeadline, staat PSV voor een spannende periode waarin de puzzelstukjes hopelijk op hun plek vallen.