×
Home Nieuws Livescore

Kritiek op Ajax en Farioli na blamage bij NAC

Kritiek op Ajax en Farioli na blamage bij NAC
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2024 07:08 uur

Na de teleurstellende nederlaag van Ajax tegen NAC Breda (2-1) laait de kritiek op zowel het team als assistent-trainer Francesco Farioli steeds verder op. Voetbalanalisten Arno Vermeulen en Theo Janssen hebben tijdens de uitzending van Studio Voetbal geen blad voor de mond genomen en hun pijlen gericht op Farioli. De Italiaanse assistent-trainer lijkt nu het mikpunt te zijn van de groeiende ontevredenheid rondom het spel van Ajax.

Vermeulen en Janssen waren onverbiddelijk in hun oordeel over de rol van Farioli binnen de technische staf van Ajax. Ze wezen op vermeende tactische fouten en een gebrek aan effectieve coaching tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda. De druk op Farioli neemt toe nu de resultaten van Ajax de laatste tijd wisselvallig zijn en de kritiek vanuit zowel de media als de supporters steeds luider klinkt.

De discussie over de toekomst van Francesco Farioli bij Ajax lijkt nu in alle hevigheid losgebarsten te zijn. De vraag is of het bestuur van de club zal ingrijpen en welke gevolgen dit kan hebben voor de rest van het seizoen. Met de titelstrijd in de Eredivisie die steeds spannender wordt, staat Ajax voor een cruciale periode waarin de juiste beslissingen genomen moeten worden om het tij te keren en de kritiek te doen verstommen.