×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid opent La Liga met gelijkspel tegen Mallorca

Real Madrid opent La Liga met gelijkspel tegen Mallorca
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 23:48 uur

Het nieuwe La Liga-seizoen is voor Real Madrid van start gegaan met een gelijkspel tegen Mallorca. Ondanks de aanwezigheid van superster Kylian Mbappé in het team, slaagde het sterrenensemble er niet in om de volle drie punten te pakken. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarbij Mallorca op sommige momenten uitstekend spel liet zien.

Real Madrid, onder leiding van coach Carlo Ancelotti, hoopte op een overwinning om het seizoen goed te beginnen. Echter, Mallorca bleek een geduchte tegenstander te zijn en wist de Madrileense verdediging regelmatig onder druk te zetten. Ondanks enkele kansen aan beide kanten, bleef de stand lange tijd gelijk.

Mbappé, die deze zomer overkwam van Paris Saint-Germain, maakte zijn debuut voor Real Madrid in deze wedstrijd. De Franse aanvaller liet af en toe zijn klasse zien, maar slaagde er niet in om het verschil te maken in de score. Het gelijkspel zal voor Real Madrid een tegenvaller zijn, maar biedt ook ruimte voor verbetering in de komende wedstrijden van het seizoen.