×
Home Nieuws Livescore

Karim El Ahmadi fileert PSV-achterhoede in TV-analyse.

Karim El Ahmadi fileert PSV-achterhoede in TV-analyse.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 21:48 uur

Karim El Ahmadi heeft tijdens zijn optreden bij het ESPN-programma Dit was het Weekend op zondagavond flink uitgehaald naar de verdediging van PSV. De voormalige middenvelder spaarde zijn kritiek niet en vergeleek de defensie van de Eindhovenaren zelfs met die van clubs die strijden tegen degradatie.

El Ahmadi, die bekend staat om zijn scherpe analyses, was onverbiddelijk in zijn oordeel over de prestaties van PSV achterin. Hij wees op zwaktes en tekortkomingen die volgens hem niet thuishoren bij een topclub als PSV. De oud-profvoetballer nam geen blad voor de mond en maakte duidelijk dat er volgens hem dringend verbeteringen nodig zijn om de defensieve problemen aan te pakken.

De uitspraken van El Ahmadi zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de gelederen van PSV. Met zijn scherpe kritiek legt hij de vinger op de zere plek en benadrukt hij het belang van een solide verdediging voor het behalen van succes in het voetbal. Het is nu aan de club en de spelers om te laten zien dat zij de kritiek van El Ahmadi ter harte nemen en stappen zullen zetten om de defensieve problemen aan te pakken.