×
Home Nieuws Livescore

Pasveer steunt Farioli's roulatiebeleid na nederlaag Ajax bij NAC.

Pasveer steunt Farioli's roulatiebeleid na nederlaag Ajax bij NAC.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 20:48 uur

Ajax-doelman Remko Pasveer verdedigt het roulatiebeleid van trainer Francesco Farioli na de nederlaag tegen NAC Breda. Pasveer benadrukt dat het te simplistisch is om de verliespartij volledig toe te schrijven aan de tactische keuzes van de Italiaanse coach. Farioli besloot om zijn team flink te wijzigen voor het duel in Brabant, wat voor de nodige verrassingen zorgde.

Ondanks de teleurstellende uitkomst van de wedstrijd, staat Pasveer volledig achter de beslissingen van Farioli. De doelman gelooft dat het belangrijk is om als team achter de trainer te staan, ongeacht de resultaten op het veld. Farioli's aanpak om het elftal opnieuw vorm te geven in de strijd tegen NAC Breda toont volgens Pasveer de ambitie en vastberadenheid van de coach om te blijven streven naar succes.

Het roulatiebeleid van Farioli heeft voor de nodige discussie gezorgd binnen de voetbalwereld, maar Pasveer benadrukt dat het belangrijk is om het grotere plaatje te blijven zien. De doelman erkent dat het resultaat telt, maar gelooft ook dat het proces en de visie van de trainer cruciaal zijn voor de ontwikkeling van het team op de lange termijn. Pasveer blijft dan ook optimistisch over de toekomst van Ajax onder leiding van Farioli en is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten te blijven strijden voor succes.