×
Home Nieuws Livescore

Farioli betreurt slechte organisatie Ajax bij tegendoelpunt Van den Bergh.

Farioli betreurt slechte organisatie Ajax bij tegendoelpunt Van den Bergh.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 20:32 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zichzelf de schuld gegeven van de ongeorganiseerde verdediging tijdens de 2-1 nederlaag tegen Jan van den Bergh. Tijdens een persconferentie na de wedstrijd benadrukte de 35-jarige coach dat zijn team tekortschoot in het organiseren van standaardsituaties. Farioli erkende dat er verbeteringen nodig zijn om dergelijke doelpunten in de toekomst te voorkomen.

De Italiaanse trainer gaf toe dat Ajax niet goed georganiseerd stond bij de tegentreffer van Van den Bergh en dat dit een cruciale fout was in de wedstrijd. Farioli benadrukte het belang van discipline en concentratie in dergelijke situaties en beloofde dat hij met zijn team aan deze aspecten zou werken tijdens de komende trainingen.

Ondanks de teleurstelling van de nederlaag, toonde Farioli zich vastberaden om zijn team te helpen verbeteren en sterker terug te komen in de volgende wedstrijden. De trainer benadrukte dat hij vertrouwen heeft in de kwaliteiten van zijn spelers en dat ze samen zullen werken om de nodige verbeteringen door te voeren.