×
Home Nieuws Livescore

Jorrel Hato teleurgesteld na verlies Ajax tegen NAC Breda

Jorrel Hato teleurgesteld na verlies Ajax tegen NAC Breda
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 19:40 uur

Na de teleurstellende nederlaag van Ajax tegen NAC Breda (2-1) is Jorrel Hato diep bedroefd. De jonge verdediger, slechts achttien jaar oud, heeft zijn gevoelens gedeeld tijdens een interview met ESPN. Hato sprak openhartig over zijn rol binnen het team onder leiding van trainer Francesco Farioli.

Het verlies tegen NAC Breda heeft een zware tol geƫist van Hato, die zijn best deed om zijn team te helpen, maar toch niet kon voorkomen dat Ajax de wedstrijd verloor. De jonge verdediger is vastbesloten om te blijven werken aan zijn spel en zijn bijdrage aan het team te verbeteren, ondanks de tegenslagen die hij heeft ervaren.

Tijdens het interview met ESPN benadrukte Hato de steun die hij krijgt van zijn medespelers en de coaching staff. Hij is vastbesloten om te leren van de fouten die zijn gemaakt tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda en om sterker terug te komen in de volgende wedstrijden. Hato blijft gefocust op zijn ontwikkeling als speler en is vastberaden om zijn rol binnen het team te versterken onder leiding van trainer Farioli.