×
Home Nieuws Livescore

Manchester City begint Premier League met overwinning: 0-2

Manchester City begint Premier League met overwinning: 0-2
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 19:32 uur

Manchester City is uitstekend van start gegaan in het nieuwe Premier League-seizoen door met een overwinning te beginnen. De regerend kampioen van Engeland reisde in de eerste speelronde direct af naar Stamford Bridge, waar ze het opnamen tegen Chelsea. De wedstrijd eindigde in een knappe 0-2 overwinning voor Manchester City, waarmee ze meteen drie punten aan hun totaal toevoegden.

De ploeg van manager Pep Guardiola liet zien dat ze vastberaden zijn om hun titel te verdedigen en begonnen sterk aan de wedstrijd. Met goed positiespel en gevaarlijke aanvallen wisten ze al vroeg in de eerste helft op voorsprong te komen. De spelers van Manchester City toonden hun klasse en lieten zien waarom ze vorig seizoen de beste waren in de Premier League.

Chelsea, onder leiding van coach Thomas Tuchel, kon geen antwoord vinden op het sterke spel van Manchester City en slaagde er niet in om gevaarlijk te worden voor het doel van de tegenstander. De defensie van de regerend kampioen stond als een huis en gaf geen kansen weg, waardoor de overwinning niet in gevaar kwam.

Met deze overwinning laat Manchester City meteen zien dat ze ook dit seizoen weer een geduchte concurrent zullen zijn voor de titel. De fans van de club zullen dan ook vol verwachting uitkijken naar de komende wedstrijden, in de hoop dat hun team opnieuw successen zal behalen en aan het einde van het seizoen opnieuw de kampioensbeker omhoog zal kunnen houden.