×
Home Nieuws Livescore

Danny Blind prijst PSV: "Juiste zet met verkoop Teze"

Danny Blind prijst PSV:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 19:00 uur

Voormalig bondscoach Danny Blind is van mening dat PSV een slimme zet heeft gedaan door Jordan Teze te verkopen aan AS Monaco voor maar liefst 12 miljoen euro. De talentvolle verdediger maakt daarmee een lucratieve overstap naar de Franse club, en volgens Blind is dit een rechtvaardig bedrag voor de jonge speler. Als analist bij Ziggo Sport is Blind goed op de hoogte van de transfermarkt en hij prijst de Eindhovense club voor het realiseren van deze deal.

Teze, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel, zal met zijn transfer naar AS Monaco een nieuwe uitdaging aangaan in zijn carrière. De 21-jarige Nederlander heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en lijkt nu klaar te zijn voor een stap naar een competitie van een hoger niveau. Blind gelooft dat Teze bij AS Monaco de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en zijn talent te laten zien op het internationale toneel.

De transfer van Teze naar AS Monaco markeert een belangrijk moment voor zowel de speler als PSV. Voor de club betekent de verkoop van Teze een financiële impuls en de mogelijkheid om te investeren in nieuwe spelers of de eigen jeugdopleiding. Daarnaast opent het de deur voor andere talenten om zich te bewijzen in het eerste elftal. Voor Teze zelf biedt de overstap naar AS Monaco de kans om te groeien als speler en ervaring op te doen in een competitie met sterke tegenstanders.

Al met al lijkt de transfer van Jordan Teze naar AS Monaco een win-winsituatie te zijn voor zowel PSV als de speler zelf. Danny Blind is positief gestemd over de deal en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van Teze in zijn nieuwe omgeving. Het is een stap die past bij het streven naar succes en groei, zowel voor de club als voor de jonge verdediger.