×
Home Nieuws Livescore

Haaland scoort snelste Premier League-doelpunt tegen Chelsea.

Haaland scoort snelste Premier League-doelpunt tegen Chelsea.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 18:48 uur

De Noorse sensatie Erling Haaland heeft opnieuw zijn klasse laten zien in de Premier League door binnen achttien minuten zijn eerste doelpunt van het seizoen te maken. Dit keer was het Chelsea dat moest buigen voor de ongekende scoringsdrift van de spits. Haaland, die zijn honderdste wedstrijd voor Manchester City speelde op Stamford Bridge, liet zien waarom hij wordt beschouwd als een van de meest gevreesde aanvallers ter wereld.

Met zijn kenmerkende koelbloedigheid en dodelijke precisie wist Haaland de verdediging van Chelsea te slim af te zijn en de bal in het net te laten belanden. Zijn snelle doelpunt zorgde voor een vroege voorsprong voor Manchester City en stelde zijn team in staat om de druk op de tegenstander te houden gedurende de rest van de wedstrijd.

De Noorse superspits heeft opnieuw bewezen waarom hij wordt beschouwd als een van de meest begeerde spelers in het hedendaagse voetbal. Met zijn indrukwekkende doelpuntentotaal en zijn vermogen om op cruciale momenten te schitteren, blijft Haaland de harten van voetbalfans over de hele wereld veroveren. Zijn prestatie tegen Chelsea zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als een van de vele hoogtepunten in zijn glansrijke carrière.