×

PSV-trainer Bosz teleurgesteld in povere eerste helft

Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 18:40 uur

PSV-trainer Peter Bosz was niet te spreken over het optreden van zijn team in de eerste helft van de wedstrijd tegen Heracles Almelo, die eindigde in een 1-3 nederlaag voor de Eindhovenaren. De ploeg liet een teleurstellende vertoning zien en stond bij rust al met een achterstand op het scorebord.

Bosz, die bekend staat om zijn kritische blik op het spel van zijn spelers, was duidelijk niet tevreden met wat hij zag op het veld. De povere prestatie van PSV in de eerste helft zorgde ervoor dat de trainer met gemengde gevoelens de kleedkamer inging tijdens de rust.

De Eindhovenaren leken moeite te hebben om hun gebruikelijke niveau te halen en werden door Heracles Almelo flink onder druk gezet. Bosz zal ongetwijfeld de nodige aanpassingen willen maken om zijn team in de tweede helft beter te zien spelen en de achterstand om te buigen. Het belooft een spannende strijd te worden in de resterende speeltijd.